Super © (Simplified Universal Player Encoder & Renderer)

1.023

Super C És un programa gratuït, desenvolupat per la companyia eRightSoft, capaç de codificar i convertir nombrosos formats de vídeo i audio digital. Super © és una GUI (Interfície Gràfica d’Usuari) que reuneix les principals llibreries de codecs FFmpeg, MEncoder, MPlayer, x264, MusePack, Monkey’s audio, Shorten audio, TAK audio, True audio, WavPack, the libavcodec library & the theora/vorbis RealProducer’s plugIn.

  • Suporta una gran varietat de formats de vídeo:
  •  És un programa gratuït
  •  És un programa d’ús senzill i intuïtiu.
  • Input Video format: 3gp/3g2, amv, asf, avi, dat, dvr-ms, flc, fli, flv, m2ts, mkv, mov, mpg, mtv, m4v, mp4, nsv, ogg, ogm, qt, ram, rm(vb), str, swf, tmf, trp, ts, ty(+), viv, vob, webm, wmv, wtv .
  • Input Audio format: aac, ac3, amr, ape, flac, mmf, m4a, mp2, mp3, mpc, ogg, ra, shn, tta, vqf, wav, wma, wv.

http://www.erightsoft.com/SUPER.html

Publicat dins de Aplicacions

Comparteix:

Els comentaris estan tancats.