La Televisió de Roses cedeix el seu fons audiovisual a l’arxiu municipal

Comentaris tancats a La Televisió de Roses cedeix el seu fons audiovisual a l’arxiu municipal

El ple ordinari de Roses va aprovar aquest dilluns passat per unanimitat la donació efectuada per la societat Televisió de Roses de part del seu fons audiovisual per a la seva incorporació a l’arxiu municipal. La major part del fons cedit –més de 4.000 cintes de vídeo i més de 1.000 DVD–, ara dipositats a l’arxiu municipal, provenen dels serveis informatius de la televisió local, des dels inicis l’any 1992 fins al 2012, i reportatges que s’han fet en aquests 18 anys. L’alcalde Carles Pàramo, va agrair la donació i l’enriquiment, segons va dir, de l’arxiu municipal.

Extret de: La televisió cedeix fons audiovisual a l’arxiu municipal. El Punt. 01/02/2012

Publicat dins de General

Comparteix:

Els comentaris estan tancats.