Tractament dels documents audiovisuals en els arxius: Identificació de materials i criteris d’intervenció

Comentaris tancats a Tractament dels documents audiovisuals en els arxius: Identificació de materials i criteris d’intervenció

 L’Associació d’Arxivers-Gestors de Documents de Catalunya (AAC), com a part del compromís en matèria d’oferta formativa que va assumir a l’última reunió de l’Observatori Permanent d’Arxius i Televisions Locals (OPATL), organitza enguany dos cursos sobre la gestió dels documents audiovisuals, amb l’objectiu de promoure el coneixement en el tractament d’aquests tipus de materials.

Concretament, el curs 4 del programa de formació de l’AAC per aquest any 2012, està dedicat al Tractament dels documents audiovisuals en els arxius: Identificació de materials i criteris d’intervenció. Del mateix curs se’n farà una edició al maig a Barcelona i una altra a Tarragona al mes d’octubre.

La finalitat del curs és aprendre les qüestions relacionades amb el tractament dels documents audiovisuals en els arxius, des de la identificació de les característiques tècniques dels materials a la conservació, descripció i selecció dels documents. Es posarà especial èmfasi en aquells materials amb més presència en arxius no especialitzats (pel·lícules de pas subestàndard, cintes de vídeo, cintes magnetofòniques, etc.)

Cada curs tindrà una durada de 6 hores i serà impartit per Pau Saavedra Bendito, tècnic d’arxiu del Centre de Recerca i Difusió de la Imatge (CRDI) de l’Ajuntament de Girona.

El programa de formació de l’’Arxivers-Gestors de Documents de Catalunya (AAC) per a l’any 2012 es pot consultar a: http://www.arxivers.com/index.php/serveis/formacio/formacio-continuada.html

Publicat dins de General

Comparteix:

Els comentaris estan tancats.