Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual*

1.752

El 2007 es va celebrar per primera vegada de manera oficial la declaració de la UNESCO del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual (27 d’octubre). Aquesta data ha estat establerta com a esdeveniment anual per part de la UNESCO.

Cada any, el Dia ofereix un punt de trobada internacional per als arxius de tot el món per celebrar i reconèixer el valor de la documentació audiovisual per a les futures generacions.

L’eslògan per al 2010 és “Guarda i assaboreix el teu patrimoni audiovisual – ara!”

El Co-ordinating Council of Audio-Visual Archives Associations (CCAA), integrat per diferents organitzacions no governamentals d’àmbit mundial compromeses en la preservació de la documentació audiovisual (en les quals s’inclou el Consell Internacional d’Arxius, CIA / ICA) va ser designat per la UNESCO com a organisme responsable per organitzar la celebració anual.

Des del CIA / ICA animem a tots els nostres membres a participar en la celebració del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual i comunicar les seves activitats a la següent adreça de correu electrònic: vergaje@gmail.com / vergaje@yahoo.com

*Extret de: Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual. ICA.ORG. International Council on Archives

Publicat dins de General

Comparteix:

Els comentaris estan tancats.