L’OPATL, convidat a participar al festival Memorimage de Reus

1.154

L’experiència de l’Observatori Permanent d’Arxius i Televisions Locals (OPATL) serà present en el festival Memorimage que se celebrarà a Reus entre els dies 10 i 13 de novembre, concretament, en el debat sobre la preservació del llegat audiovisual del dia 13. Joan Boadas, membre de l’OPATL, participarà en la taula rodona que porta per títol “El llegat audiovisual: un patrimoni a conservar. Què estem fent ?”, juntament amb professionals de l’Institut de l’Audiovisual de França (INA), de la Generalitat de Catalunya, de la Filmoteca de Catalunya i de Televisió de Catalunya.

Per a més informació podeu consultar el programa del festival Memorimage: http://www.memorimagefestival.org/

Publicat dins de Notícies

Comparteix:

Els comentaris estan tancats.