L’Arxiu Nacional d’Andorra celebra el Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual

9

Amb motiu del Dia Mundial del Patrimoni Audiovisual, aquest any amb el lema: Mira, escolta i aprèn!, l’Arxiu Nacional d’Andorra ha produït un audiovisual amb el títol: Obrir Andorra al món, el fons audiovisual de la Societat Andorrana de Ciències.
Aquest fons està format per més de 1.000 documents audiovisuals (1984-2010) i mostra l’activitat pública de l’entitat: Cicle de conferències, Debats de recerca, Diades andorranes de la Universitat Catalana d’Estiu de Prada de Conflent, Trobades culturals pirinenques i Jornades de la SAC. Les disciplines de coneixement que contempla són, entre d’altres, filosofia, medicina, economia, dret, educació, matemàtica, física, ciències naturals, història, art, Pirineus,  Andorra i les seves relacions amb els estats veïns, etc. Podeu visionar-lo a www.arxius.ad o www.cultura.ad

Quant a Margarita Ceña Cosials

Llicenciada en Documentació per la UOC; Diplomada en Biblioteconomia i Documentació per la UB; Estudis d'Història d'Art per la UB. Des de 2008 treballo com a Responsable de la Secció d'Audiovisuals de l'Arxiu Nacional d'Andorra. 2006-2008, Cap de biblioteca de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona de la Universitat Politècnica de Catalunya. 2001-2005, Cap de biblioteca de l'Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i la Geltrú de la Universitat Politècnica de Catalunya. 1997-2005, Bibliotecària referencista de l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Industrial de Barcelona de la Universitat Politècnica de Catalunya. 1991-1996, Bibliotecària de l'Escola Universitària Politècnica de Barcelona de la Universitat Politècnica de Catalunya.
Publicat dins de General
Etiquetat com a , , ,
Comparteix:

Els comentaris estan tancats.